ye-logo.v1.2

Хмельницькі мажоритарники покидають фракцію Партії регіонів

Євромайдан 2914
Володимир Мельниченко: "Моє рішення повністю обмірковане".
Володимир Мельниченко: "Моє рішення повністю обмірковане".. Фото: з Фейсбуку

Володимир Мельниченко повідомив про вихід із з фракції Партії регіонів у Верховній Раді України, а також і з самої партії.

«Вже пройшло більше доби з часу цинічного побиття студентів. Досі ніхто не дає чітких відповідей на запитання народу. Мене обурює безвідповідальність центральної влади. А тому заявляю про вихід з фракції Партії регіонів у Верховній Раді України, а також і з самої партії. Моє рішення повністю обмірковане. Я завжди захищав та буду захищати права та свободи громадян України – написав депутат на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук (ФБ).
Вчора він долучився до Народного віче, яке відбулося у Києві.
Днем раніше Володимир Мельниченко на ФБ заявив, що «Якщо в Україні є парламент, він має засудити насилля на Майдані».
«Застосування сили на Майдані Незалежності по відношенню до мирної демонстрації є категорично неприпустимим. Відео, яке побачила сьогодні вся країна, шокує. Якщо в Україні є парламент, він має дати свою оцінку цим подіям і зробити все, аби нічого подібного більше не повторилося. Молоді, яка стояла на євромайданах по всій країні, потрібно ставити пам'ятник. Вони висловили свою громадянську позицію, зробили це в мирний спосіб і без партійних стягів. Вони - майбутнє країни, багато в чому від них залежить, якою буде Україна через 10-20 років. Але до них не дослухалися, натомість втоптали в багнюку всі надії на порозуміння і цивілізований діалог, намагаючись розкрутити в суспільстві маховик насилля. Саме тому в парламенті має відбутися дуже серйозна розмова на цю тему. Я очікую, що Верховна Рада одностайно засудить застосування сили. Якщо цього не відбудеться, залишаю за собою право на вихід з фракції Партії регіонів, адже мої виборці доручали мені захищати права і свободи, а не покривати насилля по відношенню до мирних демонстрацій», – написав Володимир Мельниченко.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую