ye-logo.v1.2

Депутати тікають від ганьби майдану! (ВІДЕО)

Євромайдан 10324

Читачі надали нашому сайту відео, на якому видно як депутати Хмельницької обласної ради втікали від хмельничан, які зібралися на майдані. Або ж від вигуків «Ганьба!» у свій бік.

Поки сьогодні, 8 грудні, вся Україна готується-збирається-дістається-чекає продовження безстрокової акції, початку Народного віче – Маршу мільйонів, пропонуємо вам переглянути відео про те, як тікали депутати Хмельницької обласної ради після засідання сесії у четвер, 5 грудня. Тоді, у Хмельницькому як на Майдані, так і в залі засідань облради, було не лише велелюдно, але й гаряче. Від накалу емоцій, сподівань, гарячих «перепалок» між провладними та опозиційними депутатами, від енергетики, яка панувала серед хмельничан...
Нагадаємо, депутати облради не прийняли варіант звернення до Президента та парламенту, який запропонували опозиційні депутати. А той, який прийняла провладна більшість, не містить ні вимог розпуску парламенту, ні відставки уряду.
 

Коментарі:

Владимир 10.12.2013 12:51

))) - "Слава Україні!" Відповідь: "У тебе вся спина біла!") Мораль сей басни такова - не хрен по подворотням лазить!!!))

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую