ye-logo.v1.2

Хмельницький «Євромайдан» створить президію та раду

Євромайдан 2497
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Куди увійдуть представники політичних партій та громадських організацій.

Хмельницьке обласне відділення Всеукраїнської громадської організації “Майдан” створює керівні органи.

«Планується створення президії і ради. Це тимчасові органи на період формування та прийому у члени, потім ці органи будуть наділені відповідними повноваженнями та функціями. У президію «Майдану» увійдуть керівники трьох обласних осередків політичних партій: «Батьківщини», «Свободи» та «УДАРу» та трьох громадських організацій: обласного товариства поляків в Україні Франц Міцінський, “Подільського центру “Гендерна рада” Тетяна Баєва та “Батьківщини молодої” Валерій Каспров», - розповідає виконуючий обов’язки голови обласної організації ВО «Батьківщина» Валерій Лесков.

Як розповів Валерій Лесков, до ради Хмельницького обласного відділення Всеукраїнської громадської організації “Майдан” увійдуть 45 громадських організацій – в основному усі учасники Комітету опору диктатурі.

У прес-службі обласної організації “Батьківщина” пояснили, що склад президії та ради “Майдану” є попереднім і буде узгоджуватися у Києві. Офіційна ж реєстрація Хмельницького обласного відділення Всеукраїнської громадської організації “Майдан” відбудеться уже після свят.

 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую