ye-logo.v1.2

Тридцять хмельницьких беркутівців зараз у столиці

Євромайдан 4602

Цю інформацію підтвердили правоохоронці.

За словами заступника начальника УМВС України в Хмельницькій області Федора Даніва, хмельницькі беркутівці справді зараз перебувають у столиці. Наказ, який за словами Даніва, підписаний самим Міністром Захарченко, мітингувальникам, які прийшли під стіни обласного УМВС, не показали. Проте запевнили, що відкликати беркутівців зі столиці обласне керівництво не має права.

Нагадаємо, в понеділок, 20 січня, за даними "Української правди" було оприлюднено наказ Міністра Захарченка, який передбачає, що "Підрозділ підпорядковується начальнику ГУМВС, УМВС, а у разі його відсутності - заступнику. При виконанні завдань поза регіоном постійної дислокації підрозділ переходить в оперативне підпорядкування відповідного начальника ГУВС, УВС".

Також, згідно з "Положенням про спецпідрозділ міліції громадської безпеки "Беркут", правоохоронцям під час виконання наказів дозволяється застосовувати фізичну силу, "спеціальні засоби і вогнепальну зброю у випадках і в порядку, визначених статтями 12 - 15 ч.1 Закону України "Про міліцію".
Завданнями спецпідрозділу визначаються забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав, законних інтересів; запобігання правопорушенням, охорона і забезпечення громадського порядку; участь у заходах щодо розшуку та затримання осіб, підозрюваних у скоєнні кримінальних злочинів і т.і.
 

Коментарі:

Олег Иванович 23.01.2014 02:16

!!!

Муля 23.01.2014 01:58

Надіюся не на їхній совісті п'ять смертей за день!

Брати Капранови 23.01.2014 01:19

Беркут - це СС. Вони не мають права жити Брати Капранови ФБ
 

Ольга студентка 23.01.2014 00:41

Мар'ян потрапив під обстріли, після чого його і багатьох інших чоловіків, що були поруч — схопили і кинули до автозаків. В один автозак запихнули 21 людину.

Всіх їх Беркут вивіз за місто в невідомому напрямку, там їх роздягнули до поясу, били ногами і кидали в сніг.

Гаврилів зараз у дуже важкому стані через жорстоке побиття беркутівцями.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую