ye-logo.v1.2

У Хмельницькому будують барикади і блокують дороги (Фото)

Євромайдан 10801
Фото: автора

Близько тисячі мітингувальників на майдані Незалежності від гарячих промов перейшли до дій.

Зараз на майдані Незалежності активісти будують барикади. І закликають хмельничан підвозити будівельні матеріали, скати та інші речі, які можуть знадобитися для будівництва барикад.
Вже зараз на майдані є кілька бочок для обігріву людей. Біля адміністрації зі сторони вулиці Гагаріна будують барикади, а на прапор України, який біля облдержадміністрації, мітингувальники пов'язали чорну стрічку. Також вони звернулися до мера, щоб він допоміг встановити намети та пункти обігріву для мітингувальників.
«Так, чим зможемо – допоможемо, – побіцяв мер та зауважив: – Звичайно, мали б долучитися еменесники. Бо як годувати безхатченків, то вони розгортають намети, розливають гарячі чаї та борщі, а мітингувальники вимушені грітися самі».

Також майданівці завітали в облдержадміністрацію до Василя Ядухи та голови обласної ради Миколи Дерикота. Від губернатора мітингувальники вимагали вийти до народу та визначитися чи він за народ, чи за Президента, а від голови облради – оголосити позачергову сесію обласної ради.

Фотографії Володимира Гординського зі сторінки у "Фейсбук"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую