ye-logo.v1.2

Хмельницькі міські регіонали підтримали звернення опозиції

Євромайдан 3874
Фото: з архіву редакції

Хмельницька міська організація Партії регіонів закликає обидві сторони врегулювати конфлікт мирним шляхом.

Про це повідомив голова Хмельницької міської організації Партії регіонів Анатолій Собко.
«Ми стурбовані ситуацією, яка склалася у країні і просимо обидві сторони про мирне врегулювання ситуації,щоб в країні не було насилля і жертв. Бо неприпустимою є ситуація, коли українець вбиває українця!» – заявив Анатолій Іванович.
Також він повідомив, що фракція Партії регіонів у Хмельницькій міськраді підтримує Звернення депутатів Хмельницької міської ради до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України, яке було прийнято в четвер 23 січня.
Нагадаємо у зверненні міські обранці вимагали оголосити про дострокові вибори Президента України та Верховної Ради України, відставку Кабінету Міністрів України та формування перехідного технічного Уряду України, скасування всіх "ручних" законів, проголосованих 16 січня 2014 року як таких, що суперечать Регламенту Верховної Ради України та Конституції України, притягнення до кримінальної відповідальності осіб, винних у побитті та вбивстві мирних демонстрантів та представників ЗМІ, припинення переслідування усіх учасників мирних акцій протесту, відновлення державного курсу на євроінтеграцію та підписання протягом 2014 року Угоди про асоціацію України з ЄС, розформування спецпідрозділу "Беркут" МВС України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую