ye-logo.v1.2

Ізяславські опозиціонери з «Батьківщини» засудили інсценування викрадення Булатова

Євромайдан 3082
Фото: ura-inform.com

Двоє депутатів Ізяславського районного ради Хмельницької області засудили сплановану провокацію з «викраденням» лідера «Автомайдану» Дмитра Булатова.

Народні обранці звернулися із відкритим листом до місцевих дителів, у якому також закликають правоохоронні органи розслідувати факти причетності активіста до інсценування власного викрадення. Авторами звернення стали депутати районної ради У. Матвійчук та Л. Валігура. Політики не побоялися піти проти офіційної позиції «Батьківщини» і публічно засудили інсценізацію «викрадення» лідера «автомайдану».

«Вже тиждень Дмитро Булатов у багатьох засобах масової інформації демонструє нанесені йому численні травми і розповідає про тортури, які йому довелося пережити під час« викрадення невідомими ». На сьогоднішній день він знаходиться на лікуванні у Вільнюсі. Однак, як стало відомо із засобів масової інформації, а саме на сайті rkm. kiev. ua, побутує зовсім інша версія тих подій, яка змушує змінити точку зору на факт викрадення і тортур Дмитра Булатова », - пишуть опозиційні депутати.

«Відповідно з цією публікацією, життю і здоров'ю Дмитра Булатова взагалі нічого не загрожувало. Всі тортури, були дуже професійно виконані з його особистої згоди, інаверное, за його ж ініціативою. Виникає закономірне питання, що змусило його піти на такий крок, і навіщо було все це час обманювати суспільство », - запитують депутати.

«Відповідаючи на ці та інші питання, стає зрозуміло, що лідер« автомайдану »продав свою громадянську усвідомленість. Ми засуджуємо його безпрецедентний вчинок і вимагаємо провести всебічний аналіз доказів його причетності до інсценування власного викрадення, адже це є кримінальним злочином проти держави і суспільства », - резюмували депутат Ізяславського районного ради.

Як відомо, сьогодні радник Президента РФ Сергій Глазьєв зробив резонансну заяву. За його словами, викрадення Булатова було сплановано американськими спецслужбами і спочатку замислювалося як антиросійська провокація. Він також назвав організаторів викрадення лідера Автомайдану. «Це - легенда авторства колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка та одного з лідерів Майдану Віталія Кличка, які тримали пана Булатова на дачі одного з своїх друзів», - повідомив радник президента РФ.

За словами Глазьєва, мета інсценування - створити привід для загострення насильства в Україні, аж до терактів. «Після цього у США з'явиться привід винести справу на розгляд Ради безпеки ООН, чого домагаються американці за свідченням Нуланд», - пояснив радник Путіна. Він резюмував, що «саме під це викрадення планувалися великомасштабні терористичні акти в Україні, з людськими жертвами, саме на час відкриття Олімпіади в Сочі». У свою чергу, в ході недавньої прес-конференції, інформацію про підготовку терактів в Києві підтвердив Міністр МВС Віталій Захарченк.

УРА-Информ
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую