ye-logo.v1.2

На Майдан у Києві прийшли "фальшиві "солдатські матері"

Євромайдан 2973

У однієї з них взагалі немає синів, лише доньки

Інша вже встигла «засвітитися» у чотирьох різнопланових ролях - продавчині з Тернополя, активістки за чистоту Києва, солдатської матері і просто киянки з Луганська.

«11 лютого близько двадцяти жінок у білих футболках з написом "Солдатські матері" повисмикувати 94 дерев'яних хрести на вулиці Грушевського, які 7 лютого майданівці встановили в пам'ять загиблим та зниклим без вісти. (Приблизно у тому місці стояв один з вбитих активістів Михайло Жизневський, коли в нього влучив снайпер). До барикад жінки спустилися зі сторони урядового кварталу. Його кордони охороняють внутрішні війська та "Беркут". Деяким "солдатським матерям" на вигляд було до 30-ти років», – пише інтернет-видання Gazeta.ua.

Блогер і активіст Денис Казанський у своєму блозі зазначає, що на вулицю Грушевського прийшли "фальшиві "Солдатські матері".
" ... якийсь розумник придумав "Солдатських матерів" ...Вчора вони прибігли на Майдан, намагалися розбирати барикади, викорчовувати пам'ятні хрести, встановлені на честь загиблих. Словом, зображували істерику і горе. Сама по собі бридка вигадка, адже в даному випадку солдати не воюють на фронті проти загарбників, вони воюють проти громадян своєї ж країни, які всього лише вимагають перевиборів. Ну це ще добре. Але ж можна було хоча б знайти справжніх солдатських матерів, яких-небудь тітоньок з Луганської області, які б правдоподібно плакали і розповідали сльозливі історії. Так ні ж, замість цього знову найняли тітушок жіночої статі, якихось шахрайок, у яких взагалі немає синів", - пише він.

"У футболці" солдатська мати "Ніна Прудникова - депутат Севастопольської міської ради від Партії регіонів. У неї немає синів, є тільки дочки, які в армії, звісно, не служили ні одного дня", - повідомляє Казанський.
За інформацією Казанського, Ніна Прудникова відома в Севастополі тим, що підробляє разом з доньками самозахопленням старих квартир, за які потім отримує нові, а також відбиранням житла у пільговиків.

Цю інформацію також підтверджує депутат Севастопольської міськради Василь Зеленчук. У своєму коментарі Gazeta.ua він каже: "Це аморальна жінка, в якої немає совісті. Яка вона солдатська мати, якщо в неї лише доньки? Та й тих вона вселила в квартири дітей-сиріт. А тепер, за рішенням суду, не хоче їх звільняти. Користується своїм депутатським статусом Партії регіонів. Всіляко обслуговує владу. Ще фірма, яку пов'язують з її іменем, брала з людей гроші за відвідини пляжу. Про це весь Севастополь знає".
Колега Пруднікової переконаний, що акцію "солдатських матерів" "регіонали" організували, щоб дискредитувати Майдан.

Активіст Віталій Уманець поширив у Facebook інформацію, що одна із "солдатських матерів" (Олена Данилець - ред.) - жінка, що є активісткою так званого антимайдану й також приходила на акцію нібито киян за чистий Київ.

Джерела: "День", "Газета.юа" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую