ye-logo.v1.2

Хмельницькі депутати засудили насилля та оголосили дні жалоби

Євромайдан 2821

19 лютого відбулася позачергова сесія Хмельницької міської ради

Ключовим у порядку денному позачергової 35-ї сесії Хмельницької міської ради було питання про суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні. Депутати ухвалили звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Голови Служби Безпеки України, виконуючого обов’язки Міністра Внутрішніх Справ України. У зверненні, зокрема йдеться:
“Чергове застосування силовими підрозділами влади 18 лютого 2014 року зброї проти мирних протестувальників у м. Києві та перетворення мирної демонстрації на побоїще – це марна спроба залякати власний народ. Цими діями знову порушено перемир’я та спровоковано подальше загострення конфлікту, в тому числі й у регіонах. Сьогодні безвинні жертви протистояння з’явились вже у місті Хмельницькому”.
Депутати підтримали сили, що стоять на Майдані та закликали усі сторони конфлікту не вчиняти актів насильства та сісти за стіл переговорів.
Була підтримана пропозиція депутата від партійної організації ВО «Батьківщина» Володимира Швеця звернутися до керівників місцевих силових структур з вимогою не вчиняти насильства проти мирних демонстрантів у місті Хмельницькому, дати об’єктивну оцінку подіям біля СБУ та прозвітувати про це на черговій 36-й сесії міської ради, яка відбудеться 5 березня.
Окремим рішенням 20, 21, 22, і 23 лютого оголошено у місті Хмельницькому Днями жалоби.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую