ye-logo.v1.2

З театру Старицького хотіли викрасти документи?

Євромайдан 3166
Петро Данчук хотів викрасти документи з театру?
Петро Данчук хотів викрасти документи з театру?. Фото: з архіву редакції

Самооборона попереджає, що саме зараз чиновники будуть намагатися усілякими методами ліквідувати будь-які докази своїх корупційних діянь.

За словами координатора Хмельницької самооборони Юрія Смаля, в неділю зранку активісти Майдану повідомили, що керівник театру Петро Данчук намагався винести документи з театру.
«На щастя, ми підтягнулися, і він не встиг цього зробити. Він втік через задній двір. Зараз працівники міліції опломбували і опечатали кабінет бухгалтерії, і приватна охоронна фірма, яка охороняє театр, «головою відповідає» за ці печатки», – повідомив керівник Самооборони Майдану Юрій Смаль.
Разом із охоронцями чергування несуть представники Самооборони Майдану.
За словами працівників театру, з якими вдалося поспілкуватися, сьогодні їм повідомили, що в театрі вихідний. Хоча за графіком, як стверджують артисти, і сьогодні, і завтра мали бути робочі дні, бо саме зараз колектив театру проводить репетиції двох вистав.
Театрали переконані – вихідний зробили, щоб в театрі не було «зайвих» людей, щоб можна була вільно «замести сліди» фінансових оборудок керівництва.
Юрій Смаль також закликав усіх громадян бути пильними, бо саме зараз такий період, коли чиновники намагатимуться знищити усі документи, які свідчать про їхні корупційні діяння.

"Якщо в кого є інформація про те, що хтось намагається знищити документи, докази чи інші важливі речі, повідомляйте на прямий телефон Самооборони.

Телефон для зв'язку із Народною Самообороною у Хмельницькому: 068 677 65 32.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую