ye-logo.v1.2

На пісню "Ляпіса" з нового альбому поклали відеоряд Майдану (ВІДЕО)

Євромайдан 3739

Тут є і барикади, і коктейлі молотова, і барабани

У "Ляпіса Трубецкого" новий альбом з піснями, написаними ще у 2012 році. Але у ньому є пісня "Воїни світла" (Воины света), яка дуже точно описує події на Майдані.
Тут є і барикади, і коктейлі молотова, і барабани, а приспів пісні звучить так:

Воины света, воины добра,
Охраняют лето, бьются до утра.

Саме тому, ця пісня з альбому "Матрешка" викликала у багатьох асоціації з останніми подіями в Україні.

На Youtube вже з’явився неофіційний відеоряд для цієї пісні, підібраний з кадрів української революції та загиблими "воїнами світла" ("Небесною сотнею"). 

Сам гурт на своєму сайті пояснив: "Усі пісні, що увійшли до альбому "Матрьошка", були написані в 2012 році, задовго до українського Майдану, російської Олімпіади і інших знакових подій, з якими тепер багато хто асоціює нашу платівку".

"Матрьошка " - це не агітка, що не пропаганда, не куплети на злобу дня. Це музично -фантастичний кібер-панк, це альбом - казка, присвячена нашому недалекому майбутньому. За час, що минув з 2012 року, якісь з пісень вже почали збуватися, якісь поки не збулися - а збудуться чи ні, залежить від нас сьогоднішніх, від наших вчинків тут і зараз".

Далі гурт зауважує: "Захищайте слабких, боріться з несправедливістю, відстоюйте свою думку, допомагайте тим, хто потрапив у біду, і не забувайте про дві найголовніші речі, які є в нашому житті: дружбу і любов".

Джерело

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую