ye-logo.v1.2

У місті-побратимі Хмельницького уже переконують, що українців закликають до терористичних акцій на території Росії

Євромайдан 2423
Фото: kp.ru

Аби підтримати незаконний референдум, який сепаратисти хочуть провести у Криму 16 березня, у Твері збирають підписи під зверненням до хмельничан.

У четвер, 13 березня, у Твері на Радянській площі біля пам'ятника Михайлу Тверському стартував збір підписів. Тверічани пропонують розписатися під зверненням до жителів міста-побратима Хмельницького, - повідомляє Комсомольська правда.

Організатори акції запевняють, що жителі Твері можуть самостійно та об'єктивно оцінити ситуацію в Україні. Також їх обурюють “міфічні” заклики українських політиків до терористичних акцій в Росії.

“Жителі Твері мають можливість об'єктивно, самостійно оцінювати події, що відбуваються на Україні, - йдеться у зверненні. - У зв'язку з цим викликають глибоку тривогу заклики деяких політичних діячів України до терористичних акцій на території Росії, адже демократичні процеси не мають нічого спільного з ідеологією насильства. Ми підтримуємо прагнення жителів України різних національностей до того, щоб влада на Україні і в її суб'єктах, правоохоронні органи, силові структури поважали честь і гідність кожного громадянина України. А вибір своєї власної долі здійснювався тільки конституційними інструментами - легітимними виборами і референдумами.

Збір підписів триватиме до 19:00. Свої підписи під зверненням поставили уже сотні тверічан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую