ye-logo.v1.2

Знаменитий піаніст Майдану виступив у Хмельницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Євромайдан 3322

)

Він зіграв улюблені композиції, але обличчя так і не відкрив.

У масці-балаклаві, крізь яку видно лише очі та рот, у бронежилеті, з великою термокружкою чаю та цигаркою у зубах, скромний і не надто говіркий... Таким представ перед хмельничанами Богдан, який грав на київському Майдані на вуличному інструменті, а також на дорогих роялях у Київській адміністрації та Українському домі. Відео з його грою облетіло інтернет, а самого музиканта у масці охрестили піаністом-екстремістом або піаністом Майдану.
У рамках туру західними містами України Богдан виступив і в Хмельницькому, на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Він завжди виступає на вулицях, а не в концертних залах, адже вважає, що кожен має бути вільним у своєму виборі і бажанні чути музику свободи.


Дізнатися прізвище чи вік, місце народження чи професію Богдана не вдалося.
“Не так важливо, хто я, важливо, що я роблю”, - каже хлопець.
Про нього відомо, що він зі Східної чи Південної України, останнім часом живе і працює у Києві. Навчався у музичній школі, але потім закинув музику. Знову почав грати на піаніно на Майдані, який підтримав із самого початку, працював волонтером, був на передовій. Емоції, які викликала у людей його гра, настільки вразила музиканта, що він почав серйозно займатися і вирішив пов'язати життя з музикою.


“Мені дуже подобається у західній Україні, де я вперше. Ваші міста такі європейські, комфортні, там, де я виріс, зовсім інші умови життя, - розповів хлопець. - Тур відбувся завдяки тому, що мене люди запрошували у соцмережах. Зараз дуже хочеться поїхати у Крим, сподіваюся, у мене вийде”.


Хмельничани із захопленням слухали загадкового музиканта, дарували йому квіти і солодощі, говорили теплі слова і фотографувалися.
Читайте більше про піаніста-екстреміста у журналі “Проскурівський телеграф” у наступний четвер, 20 березня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую