ye-logo.v1.2

Хмельницькі підприємці грошима допомогли корвету “Хмельницький”

Євромайдан 4253
Фото: vmsu.info

Також на потреби корабля будуть перераховані 100 тисяч гривень з міського бюджету.

“Підприємства та організації Хмельницького перерахували 40 тисяч гривень на рахунок командира корвету “Хмельницький”. Ці кошти будуть використанні на потреби безпосередньо екіпажу судна. Також ми прийняли рішення про виділення ще 100 тисяч гривень з міського бюджету на матеріально-технічне забезпечення корвету. Враховуючи, що у казначейства є певні вимоги, 100 тисяч гривень будуть перераховані на їхній спецрахунок. Але кошти поки ще не перераховані”, - розповів Хмельницький міський голова Сергій Мельник.
Тим часом екіпаж корвета «Хмельницький» ВМС України, що дислокується у Севастопольській військово-морській базі у бухті Стрілецька, запевняє, що готовий у будь-який час відбити напад з боку підводних диверсантів Чорноморського флоту Російської Федерації. На кораблі цілодобово ведеться протидиверсійне вартування. Про це повідомив заступник командира корабля з виховної роботи старший лейтенант Віталій Дмитрик. За його словами у зоні візуального спостереження «Хмельницього», з бортів буксирів ЧФ РФ диверсійними силами здійснюється «профілактичне гранатометання».
“Користуючись нагодою, хочу висловити від імені екіпажу корабля велику подяку нашим шефам, а саме Хмельницькій міській раді, голові адміністрації міста Хмельницького, голові адміністрації міста Славута у Хмельницькій області та керівництву Хмельницької АЕС за моральну та матеріально-технічну підтримку, особливо за передані нам такі необхідні зараз засоби спостереження, прожектори, ліхтарі тощо”, - дякую заступник командира корабля з виховної роботи старший лейтенант Віталій Дмитрик.
Екіпаж корвету «Хмельницький» запевняє, що жоден з них не зрадить присязі українському народу та відстоюватиме свою честь та гідність у Севастополі.

Коментарі:

Гудз Іван 16.03.2014 16:30

Красавчики тримайтеся, МИ З ВАМИ !!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую