ye-logo.v1.2

Чеський уряд та медики, які лікували українських Героїв Майдану, співпрацюватимуть із хмельничанами

Євромайдан 3088

Про це повідомив один із підприємців, який організовував лікування 37 поранених майданівців у лікарнях Чехії, та координатор співпраці української та чеської сторін Михайло Сігеті.

Нещодавно у посольстві Чеської Республіки посол Іван Почух, разом з керівним складом, приймали делегацію із міста Дунаївці Хмельницької області. На півторагодинній зустрічі сторони обговорили питання про розширення співпраці Дунаєвецького регіону з м. Брандіс над Лабем-Стара Болеслав та Среднєчеським краєм. Співпрацювати планують у сфері економіки, бізнесу, освіти і культури, медицини, екології та в аграрному секторі.
Під час зустрічі завідувач пологового відділення ДунаєвецькоЇ ЦРЛ Володимир Кобіт подякував громадянам та уряду Чеської Республіки за фінансову допомогу на суму 500 000 євро, витрачену на доставку поранених українців на лікування.
Серед числа поранених лікування проходили й троє хмельничан, які постраждали під час стрілянини під стінами СБУ: Олег Топольницький, Олександр Козловський та Олександр Полудніцин.
Дунаєвецькі медики запропонували своє бачення співпраці між лікарями та лікарськими закладами, а саме: впровадження спільних медичних проектів, обмін досвідом та стажування українських медиків у Чехії.
За підприємців замовила слово Наталія Белякова, член ради громадської організації та президент Хмельницької торгово-промислової палати, а пропозиції щодо економічної співпраці запропонував керівник торгово-економічного сектору Посольства Чехії Денис Провазніков.
Сприяти у видачі віз українцям обіцяв керівник консульського відділу Посольства Павел Пешек.
Підсумовуючи зустріч, надзвичайний і повноважний посол Чеської Республіки в Україні Iван Почух підтримав більшу частину внесених сторонами пропозицій та висловив бажання відвідати Хмельниччину в кінці травня.


Фото: http://iwp.org.ua/
 

Коментарі:

Хмельничанин 05.05.2014 23:09

Вона якраз того і не гідна, бо вона хитра і підступна, і брехлива ще й до того. Порошенко тоже не ангел, але він знає шо і як треба робити, і тямить у економіці ринковій, а не тіньовій. Так що не суйте ту юлю тут скрізь. Не розумію, чому адміни не видаляють цей тупий і неграмотний спам.

antonova 05.05.2014 21:18

Європа нам поможе. А Юля хай переможе в цих виборах. Вона гідна того

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую