ye-logo.v1.2

Хмельничанин «засвітився» на Майдані та побив журналістів

Євромайдан 9448

Телеканал Інтер знайшов та показав людину, яка нещодавно напала на журналістів 5 каналу та СТБ. Ним виявився хмельничанин на прізвисько «Слон».

Його звати Андрій і він 10 років відсидів у в’язниці: спочатку за крадіжки, а потім – за непокору міліції. Чоловік каже, що на Майдані сидить з лютого, а ось в зону АТО не поїде, бо він «не гарматне м’ясо».
За повідомленням телеканалу «Інтер», до Слона на Майдані багато хто прислухається, а дехто навіть боїться. Громадськість про нього дізналася після нападу на журналістів 5 каналу та СТБ.
Зараз у нього в підпорядкуванні 10 чоловік. Називають себе «слонами». Але впливає Слон не тільки на них. Зізнається, що просто з людьми спілкується, веде з ними діалог і не знає чому, але вони до нього прислухаються. За словами журналіста телеканалу, «Слона» на майдані бояться, а поза майданом про нього говорять або добре, або нічого.
Проблеми із законом у «Слона» були не тільки до революції. На початку травня Печерський суд його і ще двох майданівців відправив під домашній арешт у справі про викрадення і вимагання. Під судом тоді самооборона палила шини і захищала своїх. Мовляв, вони застукали на гарячому пару гомосексуалістів і просто намагалися їх напоумити.
При цьому умов домашнього арешту "Слон" не дотримується. Сидіти він повинен в готелі "Дніпро" у центрі Києва. За чий рахунок знімає там номер і як давно – не говорить. Чому не в зоні АТО, пояснює: сам не піде та інших відмовляє, мовляв, не гарматне м'ясо.

Відеосюжет можна подивитися тут. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую