ye-logo.v1.2

Кам'янецькі кавеенщики знову «пограбували» Зеленського та Кошового

8449
Фото: http://vk.com/kventinvova

Цього разу Володимир Черняк, Артем Мартиросян та Павло Мельничук, основа команди КВН «Наш Формат», виграли у коміків 100 000 гривень.

Трійка лідерів Кам-янець-Подільської команди КВН «Наш формат» - Володимир Черняк, Артем Мартиросян та Павло Мельничук - нещодавно повернулися з новорічної супергри шоу «Розсміши коміка». І з'їздили кавеенщики знову не даремно. Цього разу їхні гаманці поповнив виграш у 100 000 гривень! Нагадаємо, що це максимальний виграш, який може бути за умовами супергри проекту.

«Цього разу ми не самі виявили бажання взяти участь у проекті, а нас запросили на зйомки новорічної супергри, де змагалися найкращі учасники проекту «Розсміши коміка», - каже Володимир Чорняк. - Дійсно, там були кращі з кращих, 10 колективів із України, Росії, Білорусії. Нам Бог допоміг, і попередня підготовка стала у нагоді. Адже в КВН ми граємо давно, стабільно відпрацьовуємо 3-4 гри на місяць. Але до зйомок готувалися особливо посилено. Вигадуємо жарти та пишемо тексти усі разом, тож вважаю це перемогою усієї команди. Переглянути ефір із нашою участю можна буде напередодні Нового року. На жаль, точної дати поки що ми не знаємо».

Нагадаємо, що це не перша спроба трійки подільських комедіантів заробити гроші гумором. У сьомому сезоні гумористичної передачі «Розсміши коміка» хлопці насмішили Володимира Зеленського та Євгена Кошового на максимальну суму – 50 тисяч гривень. Цю тріумфальну перемогу кумедного тріо «Черняк-Мартиросян-Мельничук» лише на Ютубі переглянуло близько 25 тисяч глядачів, не кажучи про ефір на телеканалі.

Що ж до останніх досягнень гумористів «Нашого формату», то до них можна віднести перемогу в Першому турі Подільської ліги КВН. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую