ye-logo.v1.2

В рамках туру містами України в Хмельницький завітають «АнтитілА»

2506
Фото: http://antitela.com.ua/

28 листопада талановитих перспективних музикантів прийматиме нічний клуб «СВ».

Гурт «АнтитілА» розширює географію своєї осінньої концертної подорожі містами України. До раніше заявлених Харкова, Дніпропетровська приєдналися Олександрія, Кременчук, Комсомольськ та наш Хмельницький. Послухати нові та старі хіти гурту можна буде 28 листопада в нічному клубі «СВ».

Тарас Тополя, вокаліст колективу «АнтитілА» розповів, що ця серія концертів – продовження цікавого експерименту із музикантами симфонічного оркестру. Адже членам гурту імпонує не тільки електронний формат, а й акустичний.
Хотілося б зауважити, що це будуть не лише музичні виступи з творчими сюрпризами, такими як струнний квартет. Глядачі зможуть почути нові пісні з майбутнього альбому. Окрім емоційного та естетичного задоволення від музики та лірики «Антитіл», усі хто прийде на концерт матимуть змогу безпосередньо надати допомогу українським військовим, які знаходяться в зоні проведення АТО. Адже частина коштів від продажу квитків із кожного концерту буде направлена на закупівлю такого необхідного та незамінного препарату, як кровоспинний засіб Celox (Целокс).

«Ми були і залишаємося музикантами, - кажуть музиканти. - У творчості — наше життя. Не забуваємо про наше головне покликання — через музику робити людей щасливими, і вирушаємо у серію концертів Україною! Всіх запрошуємо».

Квитки можна придбати: в касі клубу «СВ» (щоденно після 18.00), в касі обласної філармонії, а також в магазині «Рукавичка». Початок концерту: 19.00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую