ye-logo.v1.2

Всеукраїнський Жіночий фестиваль «Аніма» тепер у Хмельницькому!

Афіша 3435
Фото: http://vk.com/

На хмельничанок чекає два дні майстер-класів, лекцій і семінарів, кінотренінгів на тему стосунків між чоловіком і жінкою, кар'єри, краси, моди, іміджу, здоров'я, хобі і всього, що може зацікавити сучасну жінку.

7-8 грудня в Хмельницькій обласній філармонії відбудеться грандіозна подія, в рамках якої на одному майданчику буде представлено понад 30 майстер-класів від провідних психологів, бізнес-тренерів, коучів, сексологів, астрологів і стилистів зі всієї України. Серед них і відома бізнес-леді, ресторатор, ведуча телепрограм, автор книг Маргарита Січкар. З 2010 року на заході виступали безліч професіоналів, відомих і публічних людей: Дмитро Карпачов, Василь Вірастюк, Владислав Ващук, Катерина Серебрянська, Сніжана Єгорова, Наталія Окунська, Лада Лузіна, Ірина Данилевська, Данило Грачов, Анна Філімонова , а також профільні фахівці.

Відвідавши цей захід, ви зможете знайти відповіді на запитання про стосунки, кар’єру, кохання, мистецтво сексу, виховання та розвиток дітей, здоров’я, красу, моду та стиль.
Протягом двох днів фестивалю на учасників чекає знайомство з цікавими людьми, незвичайна виставка-ярмарок, кінотренінг, показ мод, психологічні поради, розіграш цінних подарунків і концерт Органної музики від заслуженої артистки України.

«Аніма» — це жіночий фестиваль про нові тенденції в житті прекрасної половини людства. За п'ять років уже було проведено 42 фести у найбільших містах України (Київ, Донецьк, Одеса, Львів). Протягом двох днів одночасно працюватимуть декілька секторів: «Хобі та релакс», «Бізнес та кар’єра», «Марс та Венера», «Кінотренінги», «Школа сенсу», «Мода та краса» тощо. Відвідати будь-яку подію на фестивалі можна, купивши єдиний квиток: у касі Хмельницької обласної філармонії, на сайті www.anima.in.ua або замовити за телефоном 097 119 39 69.
Реєстрація учасників: 10.00-18.00. Вартість: один день — 190 грн, два дні — 290 грн.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую