ye-logo.v1.2

Герої Небесної сотні спостерігатимуть за хмельничанами з майдану Незалежності

Євромайдан 5365

Тут відкрили меморіальну дошку з фотографіями Воїнів світла.

Річниця трагічних подій на Майдані у Києві вивела сьогодні сотні хмельничан на майдан Незалежності у Хмельницькому. 20 лютого 2014 року снайпери малопомітними натисками на спусковий гачок раз за разом відбирали дорогоцінні життя українців. Того кривавого дня Україна втратила десятки мужніх захисників, натомість отримала Героїв Небесної сотні.
Вшановуючи загиблих, на хмельницькому майдані Незалежності відкрили меморіальну дошку з фотографіями Героїв Небесної сотні. Сюди й прийшли хмельничани із квітами та лампадками.
“Цілий рік минув з того часу, як відійшла у вічність Небесна сотня, як наших друзів, побратимів та незнайомих нам людей у центрі Європи, у центрі столиці розстріляли тільки за те, що вони вийшли боротися за своє майбутнє і майбутнє кожного з нас. Якщо кожний з нас загляне у вічі Героїв, то побачить ангельські очі. Коли непросто, важко і опускаються руки, варто просто подивитися у вічі цим людям і зрозуміти, що, незважаючи ні на які виклики, ні на які проблеми, ти маєш підніматися і йти, жити і працювати, бо вони віддали заради нас саме найдорожче — своє життя”, - поділився на відкритті меморіальної дошки виконуючий обов'язки голови Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Симчишин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую