ye-logo.v1.2

У Хмельницький приїде грузинська політична діячка Хатія Деканоідзе

Афіша 2198
Фото: pressa.univ.kiev.ua

Вона поділиться досвідом реформування освіти у Грузії.

Хатія Деканоідзе — представниця команди грузинських реформаторів Президента Михайла Саакашвілі. Вона прийшла у велику політику у 24 роки і встигла пропрацювати на багатьох посадах.
Хатія Деканоідзе працювала у Раді національної безпеки, міністерстві безпеки та міністерстві внутрішніх справ Грузії, у посольствах Грузії в США, Канаді та Мексиці, здійснювала керівництво грузинською Поліцейською академією, а також була директором Національного екзаменаційного центру та міністром освіти і науки Грузії.
Сьогодні Хатія Деканоідзе разом з заступником міністра внутрішніх справ України Екою Згуладзе займається створенням в Україні патрульної поліції. Також вона заснувала в Києві громадсько-політичну школу «Civil and political school».
У Хмельницькому грузинська реформаторка прочитає для всіх охочих відкриту лекцію «Реформування державного механізму: досвід Грузії», а також візьме участь у круглому столі з питань реформування освіти.
Організатори зустрічі — агенція з питань стратегічних комунікацій та розвитку «Спільні зусилля» та Хмельницький університет управління.
Візит відбудеться 8 квітня. План заходів:

- 11:00 - 13:00 – круглий стіл з питань реформи освіти (головний корпус Хмельницького університету управління та права, вул. Героїв Майдану, 8);
- 13:30 - 15:30 – публічна лекція «Реформування державного механізму: досвід Грузії» (актовий зал юридичного факультету Хмельницького університету управління та права (вул. Проскурівська, 57);
- 18:00 - 18:20 – прямий ефір на каналі ХОД ТРК «Поділля-Центр».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую