ye-logo.v1.2

День Незалежності в області відзначать трьома фестивалями

Афіша 3574
Основні заходи святкування відбуватимуться 23 серпня
Основні заходи святкування відбуватимуться 23 серпня. Фото: з архіву редакції

У святкові дні мешканці області зможуть відвідати низку цікавих заходів.

Як повідомили в управлінні культури, національностей та релігій облдержадміністрації, святкування почнуться з 20 серпня. Цього дня в обласній філармонії проходитиме фестиваль хорових колективів ветеранів війни та праці.

У Меджибожі, на території державного історико-культурного заповідника «Межибіж» з 21 до 23 серпня триватиме фестиваль середньовічної культури «Стародавній Межибіж».

Також 23 серпня в обласному центрі на Майдані Незалежності відбудеться фестиваль-конкурс «Я артист-патріот» та всеукраїнське свято народного костюма «Жива традиція».

Основні заходи святкування Дня Незалежності України відбуватимуться 23 серпня. Урочистості розпочнуться на Майдані Незалежності о десятій ранку з підняття Державного прапора та спільного молебню за загиблими. Крім того, можна буде подивитися виступ академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля», виступ «Мистецької сотні», поспостерігати дефіле народного ансамблю мажореток «Альфа», послухати гру Хмельницького муніципального естрадно-духового, міліцейського та кращих духових оркестрів області.

О 18.00 на майданчику біля кінотеатру Шевченка відбудеться концерт україномовних рок-гуртів та виконавців міста «Панацея», «Чумацький Шлях», «Marina Krut Project» та інших. Райони області розгорнуть наметове містечко, де презентують культурні традиції.

Також буде змога ознайомитися з експозиціями обласних музеїв, бібліотек, обласних академічних музично-драматичного театру імені М. Старицького та театру ляльок, переглянути показові виступи кращих спортивних секцій, виставку меду та взяти участь у конкурсі малюнка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую