ye-logo.v1.2

Чи любите ви жінок так, як люблять їх фотографи

Афіша 2662
Фотовиставка відкривається 3 березня.
Фотовиставка відкривається 3 березня.

Музей-студія фотомистецтва запрошує до щорічного Міжнародного Салону-турне художньої фотографії «З любов’ю до Жінки»-2015.

У березні 2016 року в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва проходить виставка 10-го щорічного Міжнародного Салону-турне художньої фотографії «З любов’ю до Жінки»-2015 всесвітньо відомого конкурсу для фотохудожників усіх країн та турне виставок по містах України, столицях та великих містах світу.
Салон є світовим конкурсом та відомою виставкою. У 2015 році у конкурсі взяли участь 1056 фотографів з 48 країн світу. На розгляд жюрі були представлені 8046 фотографій, з яких відібрали 641 кращу роботу для проведення експозиції та розміщення в альбомі Салону.
До експозиції в Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва увійшло 49 найкращих робіт, які отримали найвищі нагороди та відзнаки Салону, 49 авторів з 17 країн світу.
Дуже важливо відмітити, що 10 робіт, із 49 нагороджених, належать українським авторам. В тому числі, з тих 10 нагороджених робіт, 5 українських авторів удостоєні 5 міжнародними медалями.

Салон створений у 2006 році на честь святкування 750-річчя заснування Львова. Від самого початку існування Салон привертає увагу багатьох відомих постатей. У 2006 році експозицію відвідали представники Уряду та Парламенту України, дипломатичні представники різних країн, акредитовані в Україні, діячі культури, мистецтва, представники влади та бізнесу. У 2008 році почесними гостями Салону були Її Високість Принцесса Австрії та Люксембургу Аніта фон Хохенберг зі своїм чоловіком графом Андреас Бардо. В 2009 році головою жюрі був Екс-Президент Словацької Республіки п. Рудольф Шустер. У 2011 році у Празі виставка Салону проводилась під патронатом члена Парламента Чеської Республіки пані Анни Путнової, голови комітету з питань культури та мистецтва. Виставки у Пафосі 2011-2012 проходили під патронатами мера міста п. Савваса Вергас в рамках промоції Пафоса як «Європейської культурної столиці - 2017».


Салон проходить під патронатом провідних федерацій фотомистецтва: Всесвітня федерація фотомистецтва – FIAP, Королівське фотографічне товариство – RPS, Європейський фотографічний Союз – ISF, Міжнародний союз фотографів – UPI. Реалізує проект Фотогалерея Юрія Тітовця громадської організації «Галицький Клуб «Інтеграція».

Відкриття виставки 3 березня о 16 годині.
Хмельницький музей-студія фотомистецтва.
вул. Проскурівська, 56


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую