ye-logo.v1.2

Сьогодні у філармонії - музика світового рівня

Афіша 2465

Київська піаністка, яка співпрацює з багатьма відомими виконавцями, подарує музику світового рівня хмельничанам.

Сьогодні, 28 лютого о 17.00 у філармонії, в рамках фестивалю «Хмельницький Камер фест» концерт відомої київської піаністки, заслуженої артистки України Алли Кащенко.
Піаністка закінчила Київську державну консерваторію імені П. Чайковського (клас професора М. Степаненка) і аспірантуру (клас професора В. Сєчкіна). Стажувалась у професорів О. Александрова (Москва), Е. Едсіка (Париж), Ж. Муж’є (Ліон). Нині вона є професором Національної музичної академії України ім. П. Чайковського.
Алла Кащенко співпрацює з багатьма відомими виконавцями та оркестровими колективами, постійно концертує в Україні та далеко за її межами, зокрема успішні виступи на престижних сценах Росії, Франції, Німеччини та США викликали захоплення як публіки, так і фахівців.
У цей вечір кращі сторінки фортепіанної музики Алла Кащенко даруватиме хмельничанам, тож не пропустіть нагоду насолодитися досконалою грою музиканта світового рівня!

Заслужена артистка України Алла Кащенко (фортепіано, м. Київ) зіграє музику Баха, Моцарт, Бетховена та Шумана.

Нагадаємо, з 24 лютого по 10 березня неповторні імпрези нам даруватиме VII Міжнародний фестиваль камерної музики «Хмельницький камер фест».
 
Детальніша інформація на сайті філармонії, або за телефоном: (0382) 79-44-74.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую