ye-logo.v1.2

Ніч музеїв у Меджибожі: в підземеллях шукатимуть скарби та 150-річну пляшку вина (ПРОГРАМА)

Афіша 3451
На гостей чекатимуть екскурсії музейними залами Меджибізької фортеці
На гостей чекатимуть екскурсії музейними залами Меджибізької фортеці. Фото: з архіву

У фортеці виставлять деякі унікальні експонати.

У суботу, 14 травня, усіх подолян запрошують на “Ніч музеїв” до Меджибізької фортеці. Таким чином Меджибіж долучається до європейської музейної традиції. Організатори обіцяють захопливу програму із майстер-класами, екскурсіями історичними місцями під і над землею, квести і конкурси.

Денна програма розпочнеться о 12.00 годині із ярмарку ремесел і майстер-класів з живопису олійними фарбами, розпису на склі та гончарства. Дітлахам запропонують пошукати скарб Меджибізької фортеці, а дорослим повторити сенсацію минулого археологічного сезону, коли археологи у Меджибізьких підвалах знайшли 150-річну пляшку вина.

Вечірня програма розпочнеться о 18.00 годині. На гостей чекатимуть екскурсії музейними залами Меджибізької фортеці, де тільки у Ніч музеїв буде виставлено деякі унікальні експонати. Можна буде спостерігати захід сонця над Меджибожем з верхівки Лицарської вежі. Організатори обіцяють екскурсію, яка відбувається лише раз на рік — до підземелля Меджибізької фортеці.

Окрім того, прем'єрою сезону стане театралізована імпреза “Історії кохання Меджибізької фортеці”, в основі якої – реальні особистості та події, що відбувалися у стародавньому Меджибожі. Автори і виконавці театралізованої імпрези – студенти, викладачі і працівники Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Класичну та сучасну музика виконають музиканти Хмельницької обласної філармонії.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую