ye-logo.v1.2

“Антитіла” привезуть до Нетішина дев'ять нових пісень і своє “Сонце”

Афіша 2091

Гур на Хмельниччину приїде в рамках Всеукраїнського туру.

Концерт відбудеться 2 березня у міському будинку культури.

За словами літера гурту Тараса Тополі, попередній тур музикантів пройшов здебільшого аншлаговими концертами по всій країні.

“Тур 2017, на підтримку нового альбому «Сонце», буде ще потужнішим! Його географія охопить і прифронтові міста, такі як Сєверодонецьк, Покровське, Краматорськ, Маріуполь, і наш підхід до кожного концерту дуже відповідальний. Без перебільшення це буде наймасштабніший тур в історії групи. Окрім відомих треків, дев’ять абсолютно нових пісень з альбому «Сонце» будуть вперше зіграні наживо”, — каже Тарас Тополя.

Музиканти обіцяють якісне шоу – з відеоекранами, віджеїнгом, сучасним світлом і живим звуком.

“Це коштує великих зусиль, але ми хочемо донести до всіх куточків країни хороший звук і чесну лірику. Ми любимо і поважаємо своїх прихильників, а вони нас віддано чекають і заслуговують на найкращі живі концерти у себе вдома. В тисячні концерт-холи, у драмтеатри і палаци спорту ми привеземо «Сонце»! І будемо разом, і буде тепло!” — обіцяє Тарас Тополя.

В рамках туру гурт відвідає близько 40 міст України і, крім нових пісень, слухачі зможуть почути улюблені треки з минулих альбомів.

Початок концерту в Нетішині о 19 годині. Квиточки від 100 до 190 грн. вже у продажу.
Довідки за тел: (038) - 42 -32 - 427.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую