ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Барком-Кажани»: свято в одній партії та нуль очок вдома (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 2552

Завершився другий тур «фіналу чотирьох», матчі якого проходили в Хмельницькому.

На другому етапі чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги настав екватор. Після матчів у Вінниці та Хмельницькому, «фінал чотирьох» завітає ще до Харкова та Львова. Сьогодні ж відбулися останні поєдинки другого туру, який приймав ФОК «Новатор».

У першій грі харківський «Локомотив» здолав ВК «Вінниця» з рахунком 3:1 та тимчасово наблизився впритул у турнірній таблиці до «Барком-Кажанів». Але на львів’ян ще очікував матч проти хмельницького «Новатора».

У першій партії гравці «Новатора» намагалася гідно протистояти лідеру чемпіонату, але гості, все таки, краще зіграли кінцівку партії. Після другої технічної перерви, «Барком-Кажани», маючи перевагу лише в одне очко, зміг піти у чотирьох очковий відрив та дотиснути господарів. У підсумку 19:25 і львів’яни повели в рахунку.

У матчі "Новатора" проти "Барком-Кажанів" не обходилося без експериментів у складі хмельничан.

Іноді боротьба точилася навіть під сіткою.

А ось у другій партії на майданчику відбувалося щось неймовірне. «Новатор» знову боровся на рівних (і це при тому, що Сергій Попов та Богдан Середа отримали перепочинок, а тому майже не з’являлися на майданчику). А після першої техперерви, коли рахунок був 8:7, хмельничани змогли зробити запас і піти на другу перерву за рахунку 16:11. Гравці ВК «Барком-Кажани» виглядали якось спантеличено, а ось «Новатора», складалося враження, грали просто у власне задоволення. І гра в команди йшла, і навіть Ярославу Ковальчуку вдавалося заробити два ейси. Хмельничани були просто на куражі. І головне, цей настрій та запал вони зберегли до кінця партії, яку виграли 25:18.

"Новатор" у другій партії дарував задоволення своїм вболівальникам.

"Новатор" у другому сеті просто був на куражі.

Виграй ще третій сет і можна було розраховувати, як мінімум, на один заліковий бал у цьому протистоянні. Та команда в третій партії завжди була в ролі наздоганяючої. А під завісу сету… «Барком-Кажани» на досвіді переграв «Новатор», вигравши партію 25:20.


ВК "Барком-Кажани" в чергове підтвердив, що є головним претендентом на "золото".

"Новатор" - "Барком-Кажани" .

Перевести матч на тайм-брейк хмельничанам не вдалося. Львів’яни з самого початку четвертої партії почали робити усе, аби не втратити три очки в цьому матчі. І довели сет до перемоги 25:18, а разом із ним і весь матч – 3:1.

Головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук, звісно, залишився незадоволений результатами «Новатора» в рідних стінах – три поразки в трьох матчах. Утім, уся боротьба ще попереду. Спочатку два тури «фіналу чотирьох» у Харкові та Львові, а потім плей-офф, швидше за все, за «бронзу» проти ВК «Вінниця».

Ну, а після двох турів турнірна ситуація виглядає наступним чином. У «Барком-Кажанів» 19 очок, у «Локомотива» - 14, у «Вінниці» - 5, а в «Новатора» - 4. Матч третього туру пройдуть 24-26 березня в Харкові.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую