ye-logo.v1.2

У Хмельницькій філармонії покажуть унікальне шоу "Крижане серце"

Афіша 7845
Красиві декорації, розкішні костюми, вражаючі спецефекти – у виставі все продумано до дрібниць, щоб діти по-справжньому мали змогу поринути у казку
Красиві декорації, розкішні костюми, вражаючі спецефекти – у виставі все продумано до дрібниць, щоб діти по-справжньому мали змогу поринути у казку. Фото: play-games.com.ua/

Вистава поставлена за мотивами однойменного мультфільму.

У п'ятницю, 31 березня, в обласній філармонії покажуть виставу «Холодне серце», яка поставлена за мотивами найкасовішого за всю історію компанії мультфільму «WaltDisney» - «Холодне серце». Стрічка заснована на творі Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева».

“Ми вивчили історію створення мультфільму «Холодне серце». Виявилося, що споконвічно сценаристи «Діснея» планували зробити три сестри. А потім перейшли на тему взаємин двох сестер і третю сестру залишили на другу частину. Ми вирішили трошки випередити час і вже зараз подарувати життя третій сестрі”, – відкриває таємниці сюжету режисер Тетяна Петраковська.

Організатори додають, що історію про дівчину Анну, якій випав шанс врятувати ціле королівство від Снігової королеви, яка прирекла жителів країни на вічну зиму. Страшне прокляття прадавніх часів збулося - королівство покрилося снігом, як білою ковдрою, а землю скувала вічна мерзлота. До всіх неприємностей додалося ще й викрадення сестри Анни - Ельзи, єдиної, хто зможе допомогти чарівному королівству і всім його жителям.

Щоб звільнити свою сестру з рук негідників, Анна у компанії безстрашного альпініста Крістофа, його оленя Свена, а також милого сніговика Олафа відправляється у далеку і небезпечну подорож крізь холоднечу і заметілі, щоб знайти Ельзу, зруйнувати крижане прокляття і врятувати всіх, хто їй дорогий.

Запаморочливі акробатичні трюки, казкові декорації і яскраві костюми, чудова музика, сучасна хореографія - більше 30 кращих артистів покажуть ті події, які не потрапили до першої частини мультфільму «Холодне серце», який є беззаперечним хітом і найпопулярнішим мультиком сучасності.

Не пропустіть дивовижне шоу для всієї родини «Холодне серце» 31 березня о 18.00 годині в Хмельницькій обласній філармонії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую