ye-logo.v1.2

Хмельничани побачать дві вистави просто неба в один день

Афіша 3108
Фото: надане організаторами фестивалю

Володимир Смотритель презентує монозабави «Я – клоун!» та «Сало в шоколаді».

Нагадаємо, що сьогодні, 17 квітня, у Хмельницькому стартує міжнародний фестиваль моновистав «Відлуння». О 18.30 його відкриє вистава у виконанні львівського актора Миколи Козака «Записки божевільного».
Другий день фестивалю відрізнятиметься від усіх інших. Адже показ вистав відбуватиметься не у театрі, як зазвичай, а на вулиці. А саме – на Проскурівській біля музичної школи № 1. Народний артист України Володимир Смотритель покаже дві монозабави: «Я – клоун!» та «Сало в шоколаді».
«Вуличний театр – це повернення до витоків. Працювати на вулиці дуже цікаво і водночас дуже складно. Адже на вулиці не панує абсолютна тиша, як у театрі. Тут ходять люди, їздять велосипедисти, буває шумно», - розповідає Володимир Смотритель, який тогоріч вже показав вуличну виставу «Поет і кат» у рамках фестивалю «Відлуння».
Монозабава для дітей «Я – клоун!» за п‘єсою Володимира Смотрителя – це вистава-гра для дітей та їхніх батьків. Це своєрідний майстер-клас від клоуна, який вчить дітей співати, танцювати та робити інші веселі речі.


Володимир Смотритель в ролі клоуна.

«Сало в шоколаді» - сатирична вистава, що базується на творах кращих сатириків сучасності. В ній один за одним постають дурні, які заважають будувати гармонійне суспільство.
Вистави можна переглянути у вівторок, 18 квітня, на вулиці Проскурівській біля музичної школи №1. Початок вистави «Я – клоун!» о 18.30, «Сало в шоколаді» - о 20.00. Перегляд вистав вільний.
Афішу інших вистав фестивалю «Відлуння» можна дізнатися тут. Довідки і квитки і касі монотеатру «Кут» і за телефоном 65-40-76.

Увага! Вистави Володимира Смотрителя перенесені у монотеатр "Кут". Детальніше читайте тут.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую