ye-logo.v1.2

У центрі Хмельницького вкрали український прапор

Суспільство 7300
Велечезний стяг у Хмельницькому зник о 5-ій ранку
Велечезний стяг у Хмельницькому зник о 5-ій ранку. Фото: youtube.com

Поліція не буде шукати крадія.

На майданчику біля «Дитячого світу», що в Хмельницькому на вулиці Соборній, із 15-метрового флагштоку зник прапор України.

«Сьогодні зранку до нас звернувся керівник одного з управлінь Хмельницької міської ради, який і повідомив, що невідомий зрізав мотузку із металевого флагштоку, висотою близько 15 метрів, та викрав державний прапор України розміром 2 на 3 метри, - каже Світлана Свідерська, речник відділу поліції міста Хмельницького. – Вже у ході перевірки всіх обставин з’ясувалося, що прапор належить приватній особі, яка вирішила не писати заяву про злочин. Тому поліція не буде розшукувати крадія, оскільки без заяви потерпілого немає на це права».

Хто і для чого вкрав прапор, схоже залишиться невідомим. Утім, як його вкрали – відомо. Камера відеоспостереження «Х-City» зафіксувала цей епізод. На відео видно, що приблизно о 5-ій ранку невідома особа, одягнена у темний верх та світлі штани, декілька разів намагалася зрізати мотузку. На викрадення прапору витратила приблизно 5 хвилин, після чого сховала його під, ймовірно, кофту, перейшла вулицю в бік Проскурівської, потім пішла донизу Соборної та зникла з поля зору відеокамери.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую