ye-logo.v1.2

Футбол. На «Поділля» - вхід платний, на «Агробізнес» - безкоштовний

Спорт 3406
У минулому сезоні Поділля вдома перемогло клуб з Івано-Франківська з рахунком 2:1
У минулому сезоні Поділля вдома перемогло клуб з Івано-Франківська з рахунком 2:1. Фото: з архіву

Вже цього вік-енду обидва представники Хмельниччини в другій лізі зіграють свої перші домашні матчі.

Хмельницьке «Поділля» свій матч другого туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги групи «А» проведе в рідних стінах 22 липня проти івано-франківського «Прикарпаття». І, на відміну від матчу в Кубку України проти «Ниви-В», вхід на стадіон буде платним.

Як повідомили в прес-службі хмельницького «Поділля», ініціативна група вболівальників звернулася до них, аби матчі були не безкоштовними. А гроші від продажу квитків стали матеріальною допомогою вболівальників для команди. Тому й вирішили, що вхід на домашні матчі «Поділля» коштуватиме 20 гривень. Утім не для всіх. Діти віком до 14 років, учасники АТО, люди на інвалідних візках та супроводжуюча особа, інші пільгові категорії матимуть право відвідувати матчі безкоштовно. А невдовзі клуб запровадить і продаж абонементів на матчі «Поділля».

Волочиський «Агробізнес» також зіграє вдома 22 липня. Суперником стане ФК «Львів». «У нас вхід на стадіон буде вільним, - розповіли в прес-службі «Агробізнеса» кореспонденту сайту «Є». – Але вболівальникам видаватимуть квитки, на зворотному боці яких будуть правила поведінки на стадіоні».

Обидва матчі, як у Хмельницькому, так і в Волочиську, розпочнуться 22 липня о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую