ye-logo.v1.2

Погода на сьогодні: розпочинаються два райських тижні

2033
Сонця вистачить усім
Сонця вистачить усім. Фото: Getty Images

Але нині без дощу не обійтися.

«Понеділок. 9 липня. Гріємося, носимо темні окуляри, у сумочку - термальну водичку, віяло чи просто хусточку. В Україні +25+30. На Заході +23+27. Антициклон Фальк тисне з Атлантики, але капосні вторинні фронти до нас з півночі все ж прориваються. Тому, дощі, локальні, періодичні - на Заході. На тижні ця ймовірність втримується, але, враховуючи літні процеси, сонця вистачить усім. Розпочинаються два райські тижні року. Примхлива весна та балуваний червень вже позаду, до осені ще далеко», - про таку погоду повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуку синоптик Наталя Діденко.

Також можливі невеличкі дощі на Хмельниччині й разом з тим середню температуру прогнозує і сайт «Синоптик». Нічна хмарна погода вранці прояснилася, проте вдень та ввечері знову подекуди можлива хмарність. Удень розпочнеться дрібний дощ, але він повинен скінчитися ще до вечора. Температура повітря +25.

+23-24 удень обіцяють синоптики сайту «Гісметео». Невелика хмарність та дрібний дощ пополудні також присутні у їхніх прогнозах. Дещо тепліше  - до +23-25 – прогнозує Український гідрометеоцентр. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую