ye-logo.v1.2

Андранік Алексанян та Микола Сас змагаються за звання чудо-людини

3736
Фото: Виктор

Унікум-шоу «Чудо-люди», що виходить на телеканалі ICTV, знайшло надзвичайних людей і у нас на Хмельниччині. За приз у 100 тисяч гривень змагаються співак Андранік Алексанян та чоловік, котрий живе на дереві, Микола Сас.

Андранiку Алексаняну лише 12, а на його рахунку вже 4 сольні концерти, дитяче Євробачення, перемога на Слов’янському базарі, десятки співочих конкурсів… А ще цього унікального хлопчика з Хмельницького називають українським Лорреті. Погодьтеся, не кожному підлітку вдається досягти таких творчих висот. Андранік пише пісні і навіть казки. Втім, ніхто навіть не здогадується, з яким болем дається йому кожен виступ. Хлопчик страждає на рідкісну хворобу, яка називається ахондродисплазія. У нього не ростуть кістки. Відвідувати школу заборонили лікарі, тож Андранік навчається вдома, щодня займається вокалом. Батьки довго вірили, що син одного дня почне рости, як усі діти. У це вірив і сам Андранік. Однак нещодавно лікарі повідомили, що хлопчикові терміново потрібна дорога операція в Німеччині. Тому виграти 100 тисяч гривень у проекті «Чудо-люди» для юного співака — вкрай важливо, адже самотужки назбирати велику суму на операцію родині Андраніка неможливо.

Микола Сас знайомий читачам «Є Поділля», як людина-унікум, котра мешкає... у лісі на дереві. Живе природолюб неподалік від села Вишнівчик на Чемеровеччині. Свою останню чотириповерхову (!) хатинку Микола звів на 120-літньому ясені на висоті 17-ти метрів. Раніше він був шкільним учителем, а потім втомився від цивілізації і чкурнув жити до лісу. У Миколи на дереві, як в квартирі. У маленькій кімнатці є ліжко, бібліотека, навіть кухня. Поверхом нижче - пасіка. Разом з Миколою мешкає здоровенний сірий кіт Гном. Частенько до природолюба навідуються діти. На екскурсії до нього приїжджають цілими класами. Місцеві жителі ставляться до чоловіка по-різному. Одні - як до дивака, інші - як до натураліста.

Частенько до Миколи Саса приїжджають туристи і більшість з них вражені: людина, котра живе в лісі на дереві, - володіє англійською. Як зізнається Микола, вони заздрять нам, українцям, що маємо таку чарівну природу. А тому чоловік обіцяє, якщо виграє приз «100 тисяч гривень» в проекті «Чудо-люди», витратить їх на «оздоровлення» природи. Нашої, рідної!

Щоб підтримати наших земляків заходь на сайт http://chudo.ictv.ua/ , шукай їх серед учасників та дізнавайся про умови голосування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую