ye-logo.v1.2

На 13 років позбавили водійського посвідчення нетішинця, якого тричі за рік зловили напідпитку за кермом

Кримінал 604
Тричі за рік водія зупиняли напідпитку
Тричі за рік водія зупиняли напідпитку. Фото: ілюстративне auto.24tv.ua

Крім того, його зобов'язали відбути ще й 15 діб адміністративного арешту.

У Нетішині суд покарав водія, якого протягом року тричі притягували до відповідальності за нетверезе водіння. Відтак суд позбавив його права керувати транспортом на 13 років. Про це повідомляють в секторі комунікації Нацполіції в Хмельницькій області. Крім того, його зобов'язали відбути ще й 15 діб адміністративного арешту.

Як зазначають в поліції, у квітні минулого року правоохоронці в Нетішині зупинили 38-річного скутериста, який порушував правила дорожнього руху. Під час спілкування з водієм стало зрозуміло, що чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння. Тоді на порушника склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння). Суд визнав чоловіка винним, призначив йому 17 тисяч гривень штрафу та позбавив права керування на рік.

«Друге аналогічне порушення чоловік вчинив за кілька місяців - у липні минулого року. Тоді виявилось, що попередній штраф він не сплатив. Третій факт керування скутером у стані сп'яніння правоохоронці зафіксували вже на початку цього року» - кажуть в поліції.

Нещодавно Нетішинський міський суд, враховуючи попередні стягнення, призначив чоловіку покарання у вигляді адміністративного арешту на 15 діб із позбавленням права керування транспортними засобами на 13 років 2 місяці та 28 днів.

Читайте також: Загинула 5-річна дитина: на Хмельниччині судитимуть чоловіка, який спричинив смертельну аварію

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую