ye-logo.v1.2

Прогноз погоди на завтра: 21 квітня на Хмельниччині ще буде прохолодно

Суспільство 2199
21 квітня на Хмельниччині прогнозують вдень від 8 до 13 градусів тепла
21 квітня на Хмельниччині прогнозують вдень від 8 до 13 градусів тепла. Фото: з архіву

На поверхні грунту прогнозують заморозки.

У неділю, 21 квітня, метеорологічна ситуація мало чим вирізнятиметься від попередніх днів. Вночі, за прогнозами синоптиків, має бути без опадів, а ось вдень можливий невеликий короткочасний дощ.

За прогнозом Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, температура повітря вночі на Хмельниччині становитмме від 1 до 6 градусів тепла, а в Хмельницькому – 2-4 градуси вище нуля. Водночас, на поверхні грунту прогнозують заморозки.

Вдень у неділю трохи потепліє. Прогнозують від 8 до 13 градусів тепла, а пориви вітру сягатимуть 5-10 метрів за секунду.

За даними метеокарти ресурсу «Ventusky», завтра на більшій частині Хмельниччини буде без опадів. Невелики короткочасні дощі можливі в другій половині дня на Полонщині. А до обіду – на Кам'янеччині. Щодо температурних показників, то найпрохолодніше вдень буде в Старокостянтинові – 8 градусів тепла, найтепліше – в Кам'янці-Подільському, де повітря може прогрітися до 12 градусів вище нуля.

«З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути», - такий прогноз в обласному центрі містить на сайті «Синоптик», де йдеться і про народний прогноз на 21 квітня: «Наші пращури примітили: якщо схід ясний, то літо буде хорошим. Якщо похмуро, то літо буде поганим, а якщо туманно – бути влітку негоді. Теплий вечір і тиха ніч – до спекотного й сухого літа».

«Завтра в Україну знову прискаче черговий хвацький циклон!, - написала синопткиня Наталка Діденко. - Циклон зумовить практично повсюди дощі, почасти навіть сильні. Опади супроводжуватимуться сильним вітром. Тому завтра чудово повалятися на дивані, чухати котів, гортати стрічку, лаятися з віртуальними коментаторами у соцмережах, лаяти синоптиків, милуватися фотографіями квітів, щось спекти, словом, намагатися не намокнути і не змерзнути».

Читайте також: Світлини двох пам'яток з Хмельниччини увійшли до десятки кращих від «Вікі любить пам'ятки»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую