ye-logo.v1.2

Сумки-антитренди: 5 моделей, які не варто купувати в 2024 році На правах реклами

Суспільство 436
Зміна дизайну сумочок є чудовою нагодою порадувати себе обновкою
Зміна дизайну сумочок є чудовою нагодою порадувати себе обновкою. Фото: shafa.ua

Жіноча сумка – один з головних атрибутів образу. За рахунок всього лише цієї деталі можна оживити базовий лук, додати акцентів чи навіть створити стильну родзинку.

Але досягти такого ефекту можна лише за допомогою модної сумочки. Тож варто розібратися, які моделі вже втратили актуальність і чого варто уникати при виборі.

Увага на колір

Перше, про що варто знати – зміни в трендових кольорах. Пару років трималася тенденція на яскраві відтінки. Саме тому ми бачили зелені, жовті, бузкові чи блакитні сумочка і на подіумах, і на дівчатах на вулиці. Але 2024 рік змінив тренди. Тепер яскраві кольори, навіть найбільш хітові, можна відкласти. В топі  металік. Тож, якщо весною чи влітку хочеться максимально виділятися, то саме час придивитися обновку в такому оформленні.

Основні антитренди

Перш за все треба зрозуміти, хто вирішує в світі моди. Тут все просто: тон задають найбільш відомі модні будинки. Стилісти признаних грандів світу фешн вивчаються настрої суспільства (як, наприклад, орієнтир на еко-френдлі сировину та відмову від натуральних шкіри і хутра), кольори, рекомендовані інститутом Pantone, враховують технологічні новинки і минулі тренди. На базі результатів таких досліджень формують нові модні тенденції, які згодом переростають використовують при виготовленні колекцій і виростають в тренди.

Так ось, щодо жіночих сумок, мода теж мінлива. І ті моделі, які ще зовсім недавно були актуальними нині вже сприймаються як несмак. Мова про наступні:

  1. Кросс-боді з нейлону. Пам'ятаєте нейлонову сумочку від Prada яка була в топі аж кілька років поспіль? Так ось, схожі на неї аксесуари сміливо можна прибрати в шафу. Але це не привід відмовлятися від практичного нейлону. Просто тепер з цього матеріалу краще купувати сумки-болінг, місткі та зручні. Вони досить об'ємні, що відповідає тренду на великорозмірні моделі.
  2. Романтичні дівчачі сумочки. Ніжні кольори, квіточки, мережива та зефірні форми вже не є акцентними рисами. Тепер в моді гранж. Тому сміливо можна придивлятися до сумочок з ланцюгами, шипами, ремінцями тощо. Підглянути ідеї можна в лінійці аксесуарів від Diesel. Цей бренд один з перших підхопив цей тренд і вдало поєднує стереотипно чоловічі риси в жіночих сумочках. Виглядають вони трохи брутально, але при цьому дуже неординарно і чуттєво.
  3. Мікросумочки. Ключовою рисою актуальних в 2024 році сумок є функціональність. Тож, мікросумки можна сміливо прибирати в дальні кутки шафи. Зате можна купувати улюблені багатьма «мішки», в які влазить все: і телефон, і косметичка, і пляшка просекко. При цьому ви будете виглядати стильно і сучасно.
  4. Подовжені клатчі. Такі моделі досить довгий час зберігали актуальність. Але вони не функціональні, здатні вмістити дуже мало необхідних речей, через це стилісти та дизайнери вирішили від них частково відмовитися. Тобто традиційні пласкі подовжені клатчі замінили на пірамідальні, розширені до основи. Започаткував цей тренд бренд Prada. Потім його підхопили інші виробники, як люксового сегменту, так і мас-маркет класу.
  5. Структурні моделі. Чітка геометрія форм втрачає актуальність. На зміну приходять м'які сумки. Особливо в тренді моделі в формі напівмісяця. Такі собі «зефірки», які поєднують в собі функціональність і відносну компактність. За рахунок еластичності вони досить місткі.

Як можна відмітити, антитрендів досить багато серед тих моделей, які ще в тому сезоні зберігали актуальність, зміна тенденцій дизайну сумочок є чудовою нагодою порадувати себе обновкою. А вибрати її буде тепер простіше, оскільки ви знаєте, які риси вже не є модними.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую