ye-logo.v1.2

Футбол. Успіх «Поділля» та «Епіцентра», втрата очок для «Агробізнеса»

Спорт 837
Хмельницьке "Поділля" очолило турнірну таблицю в першій лізі в групі "Вибування"
Хмельницьке "Поділля" очолило турнірну таблицю в першій лізі в групі "Вибування". Фото: facebook.com/fcpodillya

У першій лізі пройшли матчі чергового туру.

Дві з трьох команди з Хмельниччини здобули свої чергові перемоги в чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги.

У групі «Вибування» хмельницьке «Поділля» вдома приймало «Чернігів-ШВСМ». Хмельничанам доволі швидко вдалося відкрити рахунок у грі, коли після навісу від кутового прапорця на 5 хвилині влучно пробив Олег Веремієнко. Утім, гості ще до перерви змогли відігратися – на 26 хвилині Вячеслав Койдан відновив рівновагу – 1:1. Та на 75 хвилині матчу «Поділля» заробило пенальті, який реалізував Богдан Кобзар. Тож «Поділля» - «Чернігів-ШВСМ» 2:1.

Після 6 турів у групі «Вибування» «Поділля» очолило турнірну таблицю. В команди Віталія Костишина 32 очки і вона за додатковими показниками випереджає чернівецьку «Буковину». Свій наступний поєдинок хмельничани проведуть 3 травня в Кременчузі, де зіграють із «Кременем», який перебуває на останній 10 сходинці в турнірній таблиці.

А ось кам'янець-подільський «Епіцентр», який виступає в групі «Чемпіонська», гостював на Київщині, де зустрічався з ФСК «Маріуполь». Матч носив принциповий характер, адже кам'янчани посідали четверте місце, яке дає право боротися за вихід до Прем'єр-ліги. І в разі поразки «Епіцентр» перемістився би на п'яте місце, пропустивши вперед саме «Маріуполь». Утім, подоляни перемогли. Все вирішив один гол, який на 45 хвилині забив Данило Кравчук. «Маріуполь» - «Епіцентр» 0:1.

Попереду на команду Сергія Нагорняка очікує домашній матч. Вже 4 травня в Кам'янці-Подільському «Епіцентр» прийматиме СК «Полтаву», в якого 34 очки та сьома позиція. Кам'янчани ж із 40 балами продовжують посідати четверте місце.

Волочиський «Агробізнес» свій поєдинок 6 туру проводив у Сумах проти «Вікторії». У разі перемоги команда з Хмельниччини могла піднятися на п'яте місце, але… Подоляни поступилися, пропустивши на 67 хвилині від Назарія Нича. Крім того, на 90 хвилині залишилися ще й в меншості – другу червону картку отримав Олег Лень. Отже, «Вікторія» - «Агробізнес» 1:0.

У підопічних Олександра Чижевського, як і раніше, 34 очки та 9 місце в групі. Наступний матч «Агробізнес» проведе 3 травня в Волочиську, коли прийматиму київський «Лівий берег», який йде третім.

Читайте також: Хмельничани завоювали медалі на чемпіонаті України з бойового гопака

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую