ye-logo.v1.2

Судитимуть мешканця Кам'янця-Подільського, який незаконно переправляв військовозобов'язаних через кордон

Кримінал 221
На Хмельниччині судитимуть 34-річного чоловіка, який займався незаконним переправленням військовозобов
На Хмельниччині судитимуть 34-річного чоловіка, який займався незаконним переправленням військовозобов'язаних через державний кордон. Фото: поліції Хмельницької області

Йому загрожує від 7 до 9 років в'язниці.

На Хмельниччині судитимуть 34-річного чоловіка, який займався незаконним переправленням військовозобов'язаних через державний кордон. Як повідомляють у секторі комунікації Нацполіції Хмельницької області підозрюваний, який працював водієм міжнародних пасажирських перевезень, оцінював свої послуги в 10 тисяч 500 доларів.

Нагадаємо, що у квітні цього року слідчі Хмельницької області викрили жителя Кам'янець-Подільського району, який займався організацією нелегального переправлення через кордон чоловіків, які підлягають мобілізації. Він переправляв військовозобов'язаних до Молдови поза контрольно-пропускними пунктами.

«Клієнти мали прибути до Чернівців, звідки вночі їх перевозили на кордон в район так званої «зеленки». Затримали фігуранта під час отримання ним основної частини суми — 8 тисяч доларів. Грошові в нього вилучили», - розповідають у поліції.

Наразі слідчі поліції вже завершили розслідування за частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано до суду. Санкція статті передбачає від 7 до 9 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Читайте також: Обвинувачений в організації та координації наркоторгівлі у Нетішині постане перед судом.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую