ye-logo.v1.2

«Фініта ля комедія»

2513
Андрій Олесь, депутат Хмельницької міської ради
Андрій Олесь, депутат Хмельницької міської ради

Періодично людство лякають кінцем світу. То племена Майя своїм недописаним календарем, то різні проповідники, які беруть на себе роль Бога і пророкують кінець світу з точністю до години, то нумерологи, керуючись тільки їм відомою логікою, складають усі можливі комбінації цифр. Та чи вірять люди у та

Словян Воронецький, начальник управління праці, соціального захисту населення та охорони здоров’я:
«Я не вірю у жодні прогнози і передбачення. Цивілізація ще не дійшла до того, щоб спрогнозувати кінець світу. До того ж, я вірю в Бога, щоранку молюся і точно знаю, що про кінець світу ніхто не може говорити впевнено, бо так написано у Святому Письмі. А всі, хто бере на себе відповідальність прогнозувати ту, чи іншу дату, просто шахраї і пройдисвіти. Все буде добре, головне – жити так, щоб не було страшно помирати».

Лариса Висоцька, президент асоціації сприяння вирішенню проблем наркоманії та СНІДу «Вікторія»:
«Я намагаюся жити сьогоденням, не оглядаючись у минуле і не зазираючи у майбутнє, живу роботою, допомагаю людям. Не вірю, що кінець світу настане цього року, навіть про це й не думаю. Вважаю, життя буде продовжуватися й надалі. Увесь наш колектив, а це все віруючі люди, теж не вірять у кінець світу. Тобто, він колись настане, адже планета не може вже витримувати знущання людей над нею, тому й виникають різні катаклізми. Однак коли точно це станеться, ніхто напевне сказати не може».

Павло Польовий, шоумен, директор «Радіомелодія»:
«Я ніколи не думав про кінець світу, не обговорював це ні з ким, бо не вірю, що це станеться саме у цьому році. Вважаю, що всі розмови про апокаліпсис-2012 – це цілковита дурня. А в мене зовсім немає часу на такі дурниці».

Зоя Пархомець, директор спеціалізованого комунального підприємства «Хмельницька міська ритуальна служба»:
«У точні дати я не вірю. Переконана, що світовий океан забирає з нас усю негативну енергетику і тому кінця світу як такого не буде. Але, якщо людство буде накопичувати багато негативної енергії, то воно само знищиться. Однак не кінець світу настане, а катарсис – раптове очищення душі, яке нам пошлють вищі сили. Тому я працюю над собою, щоб бути доброю і світлою. Хочу, щоб катарсис ні мене, ні моїх діток не торкнувся. До речі, сучасні пророки кажуть, що від кінця світу, який прогнозували у 2005 році, людство врятувало те, що усі активно почали обробляти землю».

Андрій Олесь, депутат Хмельницької міської ради:
«Не вірю в жодні передбачення! Вважаю, що врешті переможе не той, хто сильний, а той, хто дійде до кінця. Тому працюю, живу і впевнено дивлюся в майбутнє. Кінця світу там не видно!».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую