ye-logo.v1.2

Сабій відзвітував хмельницьким ЗМІ про перші дні роботи в парламенті

Політика 2336
Фото: svoboda.org.ua

Учора народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Сабій провів прес-конференцію для засобів масової інформації Хмельницької області.

Ігор Сабій наголосив, що "Свобода" одразу ж розпочала змінювати порядок денний вітчизняної політики на користь законності, порядку та українських цінностей.

"Ми показали іншу, нову, проукраїнську якість депутата. Усім нашим опонентам дали зрозуміти, що Закону необхідно дотримуватися, Регламент слід виконувати, а "тушкам" –не місце у законодавчому органі держави. "Свобода" й далі усіма засобами відстоюватиме персональне голосування депутатів, як того вимагає Конституція України. Ми наполягатимемо на дотриманні й інших норм Основного Закону щодо виступів винятково державною мовою, відстоювання українських цінностей. Повага та дотримання Закону тими, хто його видає, повинні стати головним принципом роботи парламенту", – цитує Ігора Сабія прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода".

Націоналіст також наголосив, що "Свобода" розробила низку законопроектів, які призведуть до системних та докорінних змін у державі. Свободівець розповів і про перші голосування, зокрема, проти обрання спікером "регіонала" Рибака, першим віце-спікером комуніста Калетніка, прем'єр-міністром регіонала Азарова.

Ігор Сабій також повідомив представників ЗМІ про налагодження прямого відкритого зв'язку із громадою.

"Ліквідувавши паркан навколо ВР, ми показали, що вищий законодавчий орган не може відгороджуватися від тих, кому він служить. Депутат повинен бути публічним, відкритим, підзвітним і доступним. Так діють фракції "Свободи" в місцевих радах Хмельниччини. Так будуть діяти народні депутати від "Свободи". Ми готуємо відкрити громадські приймальні в усіх районах області", – зауважив свободівець.

Окрім того, 16-17 грудня 2012 року в рамках звіту перед громадою депутати від ВО "Свобода" Ігор Сабій та Олександр Мирний провели перші зустрічі в Нетішині та Красилові.

Свободівці прозвітували про перші дні роботи в парламенті, повідомили про свої дії, які стосуються законодавчих ініціатив та проблем 189-го виборчого округу.

Зокрема, Ігор Сабій повідомив, що планує ініціювати позачергові вибори міського головим Нітишина. Адже ситуація, коли містом керує тимчасовий виконувач обов'язків голови, "регіонал" та радник голови ОДА Ядухи пан Скакун, є неприпустимою.

"Громада не доручала представницькі функції Скакуну, громада не голосувала за "регіонала, тому Верховна Рада повинна призначити позачергові вибори, аби люди визначилися, хто буде керувати господаркою міста, хто представлятиме їхні інтереси", – підкреслив Ігор Сабій.
 

Коментарі:

Денис Костріца 18.12.2012 22:50

Відзвітував про перші дні роботи... Якої роботи? Блокування трибуни ВР два дні - це не робота. Якого хріна ви лізли до парламенту, якщо не збираєтесь там працювати? Навіть у Європі вже зрозуміли, що із цією зграєю прикарпатських вуйків, які іменують себе всеукраїнським об"єднанням, ні в якому разі не можна мати справи. Як ці фашисти змогли взагалі потрапити до парламенту, як український народ це допустив?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую