ye-logo.v1.2

Ядуха взяв участь в урядовій селекторній нараді

Політика 2273
Фото: adm.km.ua

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул провів селекторну нараду, на якій серед інших розглянули питання стану ремонтних робіт автомобільних доріг державної і комунальної власності.

«В області проведено технічний огляд доріг. Кліматичні умови не дають змоги масово вийти на дороги і включитися у ямковий ремонт, проте частину ремонту- близько 25% на дорогах державного значення та близько 15% на комунальних дорогах проведно. Ми готові за сприятливих погодних умов проводити ремонт. Техніка, 30 бригад, матеріалі, все необхідне готове», - підкреслив Василь Ядуха. Про це інформує Хмельницька ОДА.
У ході селекторної наради очільник краю порушив питання виділення коштів на ремонт автомобільних доріг. «Хмельниччина за останні три роки фінансувалася найгірше серед усіх регіонів України в розрахунку на один кілометр доріг. Дві дороги Н- 03 і М-01 практично повністю зруйновані. Виходячи саме з цих проблемних питань Президентом України Віктором Януковичем дано доручення щодо реагування. Попри те, що вирівняно зараз фінансування, я би просив врахувати ті проблеми, які були попередні три роки», - сказав голова адміністрації.
У студії селекторних нарад були присутні директори профільних департаметів та управлінь облдержадміністрації, голови міст обласного значення. За результатами селекторної наради очільник краю провів нараду, де з кожного питання порядку денного були визначені завдання, дані конкретні доручення.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую