ye-logo.v1.2

Хто збирає хмельничан на акцію «Вставай, Україно!»?

Політика 2619

Листівки із повідомленням про акцію, яка нібито запланована на 17 квітня, невідомі розповсюджували у Хмельницькому.

Про це повідомив депутат Хмельницької міської ради від ВО «Свобода» Олександр Симчишин на своїй сторінці у «Фейсбуці».
"Такі листівки провокатори розповсюдили сьогодні на ринках міста. Хочуть увести в оману громаду і зірвати акцію «Вставай, Україно!» у Хмельницькому. Влада настільки боїться людей, що вдається до смішних та дешевих провокацій. Акцію анонсують на 17 квітня, хоча дати її проведення ще немає і раніше 21 квітня у Хмельницькому вона не запланована", – повідомив у соцмережі свободівець.

За його словами листівки, окрім ринку були помічені й поблизу зупинки "Юність". Однак конкретних припущень, хто міг би розповсюджувати ці листівки, у партійців немає, але вони "звинувачують владу і її місцевих сатрапів".
Нагадаємо, кілька днів тому, нардеп Ігор Сабій на прес-конференції повідомив що точна дата проведення акції у Хмельницькому, ще невідома. Попередньо вона була запланована на 10 квітня, але у звязку із засіданням суду у справі Юлії Тимошенко, акцію у ці дні вирішили провести у Харкові.
Нагадаємо, Всеукраїнська акція протесту «Вставай, Україно!», політичною метою якої є відставка президента Віктора Януковича, триватиме два місяці і завершиться 18 травня маршем у Києві.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую