ye-logo.v1.2

Віталій Кличко Хмельницький проміняв на Європу

Політика 2517
klichko.org
Фото: klichko.org

На опозиційній акції «Вставай, Україно!», яка проходила вчора, 9 червня, у Хмельницькому, лідер «УДАРу» Віталій Кличко так і не з’явився.

Як повідомили у прес-службі «УДАРу», у цей час боксуючий народний депутат перебував у Європі, проте де саме, не сказали.
«9 червня Віталій Кличко перебував у Європі, де в нього були заплановані неофіційні зустрічі з європейськими політиками. Йшлося про перспективи підписання Угоди про асоціацію з ЄС та виконання Україною умов, необхідних, щоб підписання відбулося у листопаді цього року в Вільнюсі. Слід зазначити, що «Вставай, Україно!»- це акція не лідерів, а трьох опозиційних політичних сил. Партія «УДАР», разом з «Батьківщиною» та «Свободою», бере участь в організації та проведенні усіх мітингів в рамках акції «Вставай, Україно!», - йдеться в офіційному повідомленні прес-служби «УДАРу».
Проте, якщо зустрічі Віталія Кличка із європейськими політиками були заплановані, виходить, що він ввів в оману не лише своїх колег по опозиції, але й однопартійців. Адже як перші, так і другі запевняли, що голова депутатської фракції «УДАР» буде присутнім на акції у Хмельницькому.
«Керівник акції сказала, що у будь-які п'ятнадцять хвилин Віталій Кличко може приїхати. Але він так і не з’явився. Після акції ніхто нічого не пояснював, всі розійшлися», - прокоментував голова виконавчого комітету Хмельницької обласної організації «УДАРу» Василь Куйдан.
Як повідомляє Незалежний громадський портал, однією з причин неприїзду Віталія Кличка стало те, що партія «УДАР» недокінця розрахувалася з працівниками власних штабів за парламентські вибори 2012 року – близько дві тисячі людей не отримали зароблених коштів. А тому у Києві було ухвалено рішення не відряджати Кличка на “розтерзання” до Хмельницького.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую