ye-logo.v1.2

Лесков: Кравчука виключили за зраду

Політика 3044

Про це на прес-конференції заявив виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Лесков.

Сьогодні, 11 липня на прес-конференції, Валерій Олександрович зачитав постанову політичної ради партії ВО «Батьківщина» від 4 липня 2013 року, у якій партійці звільнили Василя Кравчука і призначили на його місце Валерія Лескова.
У постанові йдеться: «Звільнити Кравчука Василя Петровича з посади голови Хмельницької обласної організації ВО «Батьківщина», вивести його зі складу бюро обласної організації партійної організації за порушення статуту партії, присяги депутата об’єднаної опозиції «Батьківщина» та зради». Другим пунктом, за словами Валерія Олександровича, у тому ж документі йдеться про призначення його виконуючим обов’язки голови партійного осередку.
За словами нового керівника бютівців, Василь Кравчук протиставив себе фракції і вибрав цей шлях свідомо, і оцінку його діям дала фракція, політрада і в майбутньому дасть кожен член «Батьківщини». Однак у партії не надто переймаються долею і діями свого колеги, а навпаки вважають, що «очищення – це завжди оздоровлення організму».
Стосовно ж своєї роботи на новій посаді, Валерій Лесков зазначив, що його пріоритетом буде не кількість, а якість членів партії, завершення об’єднавчого процесу та робота з кожним районним та міським осередком особисто.
«Я готовий працювати віддано, як соратник Юлії Тимошенко, виконувати статут, і ті завдання, які ставить партія, – пообіцяв Валерій Лесков. – Для себе, як голови партії, першочерговим ставлю завдання – завершення об’єднавчого процесу».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую