ye-logo.v1.2

Лесков стверджує, що депутатів залякують, а пресу контролюють

Політика 2528

Новий керівник обласного осередку ВО «Батьківщина» Валерій Лесков розказав, чому йому буде важко працювати.

Валерій Олександрович – людина серед політичного бомонду не нова. У нього навіть партійний квиток «Батьківщини» під №1. Хоча амбіцій бути депутатом будь-якого рівня, якщо вірити його словам, ніколи на мав. Його, мовляв завжди цікавила перемога демократичних сил в Україні, а сьогодні це ще й визволення Юлії Тимошенко. Однак політика вимагає свого. Нинішня вимога – це завершити процес об’єднання кількох партій в одну – ВО «Батьківщина».
«Мені, як людині, яка має досвід у партійній роботі, нині приймати партію в таких умовах нелегко, – зізнався новий керівник. – Партія, яка знаходиться в опозиції, має дуже багато перепон у своїй роботі як організаційних, так і в питаннях пропоганди».
Серед перепон Валерій Лесков назвав неможливість доступу до засобів масової інформації, адже тих, які «не профільтровані державними адміністраціями – немає». Тому бютівці планують дійти до кожного члена партії через активістів на місцях та первинні організації.
Коментуючи слова свого попередника, екс-голови обласного осередку Василя Кравчука, про те, що партійці на місцях об'єднуватися не спішать, а їх все одно «гнуть через коліно» (про це Василь Кравчук сказав у інтерв'ю журналу "Проскурівський телеграф"), Валерій Олександрович зазначив, що питання об’єднання двох партій взагалі не повинно виникати. Мовляв, перемогти Януковича, Партію регіонів і діючу владу можна лише об’єднавшись навколо єдиного кандидата.
Однак не всі партійці як від ВО «Батьківшини», так і від «Фронту змін» готові до об’єднання. До прикладу, депутати, які пройшли до Хмельницької міської ради за списками «Фронту змін», за словами Валерія Олександровича, мають за «своїми плечами політичний тягар, тобто бізнес та інші відносини із вланими структурами», не бажають приєднуватися до опозиційної «Батьківщини».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую