ye-logo.v1.2

“Я за Україну в Європі”

Політика 2392
Фото: vsiaukraina.org

У Хмельницькому збирають підписи на підтримку євроінтеграції.

5 вересня 2013 року у Хмельницькому відбулася конференція присвячена презентації всеукраїнської громадянської кампанії «Я - за Україну в Європі».
Кампанія передбачає збір підписів громадян України за укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у листопаді 2013 року на саміті Східного партнерства у Вільнюсі. 28-29 листопада саме там планується підписання доленосної для державності Угоди.
Партія «Вся Україна», уже протягом двох місяців проводить кампанію по збору підписів громадян України на підтримку євроінтеграції, які мають показати лідерам країн Європи бажання громадян України повернутися в спільний дім європейських народів. Кампанія покликана згуртувати українців довкола євроінтерграції і продемонструвати українській владі та країнам ЄС прагнення наших громадян бути невід’ємною частиною об’єднаної Європи. “Асоціація України та ЄС -- це не забаганка влади чи опозиції, це питання не може бути заполітизованим, бо це є інтересом  кожного українця”, — наголосив Ярослав Погарський.

Розуміючи важливість євроінтеграції для розвитку України, партійці звернулися до інших політичних партій із закликолм підтримати кампанію, але жодна з політичних сил, присутніх у Верховній Раді наразі не відгукнулася.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую