ye-logo.v1.2

Хмельницька міська рада отримала нового секретаря (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Політика 4688

Відтепер цю посаду обійматиме Костянтин Чернилевський з «Батьківщини».

За директора ПМП «Євробуд» на таємному голосувані свої голоси віддали 32 міських депутати. Хоча напередодні, аби його кандидатуру висунули на голосування, Костянтин Чернилевський зібрав 37 підписів місцевих обранців.

Представляючи кандидата на посаду секретаря ради, виконуючий обов’язки голови обласної організації «Батьківщина» Валерій Лесков зазначив, що «сьогодні структура політичних амбіцій у міській раді змінилася (з тих пір, як секретарем був сам Валерій Лесков – авт.) і 37 підписів колег-депутатів, які стоять під пропозицією висунення Чернилевського на посаду секретаря, свідчить, що він влаштовує всі депутатські групи та фракції, і зможе забезпечити дієвий та ефективний зв’язок між депутатами та виконавчим комітетом». Та на випадок, якщо хтось ще має сумніви, Лесков, як то кажуть, «перестрахувався» і додав: «Хочу задати запитання: кого Костянтин Іванович не влаштовує? Якщо облдержадміністрацію, то це – політичні мотиви. Якщо міського голову, то це означає що не потрібен принциповий Чернилевський у виконавчому комітеті, не потрібен зв’язок між радою та виконкомом».

Нагадаємо, що перед сесію міської ради виконуючий обов’язки голови обласної організації «Батьківщина» Валерій Лесков запевнив, що вони не мають кандидатуру на посаду секретаря. Загалом же міська рада пропрацювала рік без секретаря.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую