ye-logo.v1.2

Ротація депутатів: «Шкурні» інтереси чи політика?

Політика 2509
з архіву редакції
Наталю Мудру виключили з лав фракції "Батьківщина" . Фото: з архіву редакції

Одразу троє депутатів Хмельницької міської ради змінили статус.

За добробут хмельничан боротимуться на два депутати менше. Олександр Кудінов та Петро Перейма написали заяви про вихід із депутатської групи «За добробут хмельничан». Їхню колегу, Наталю Мудру зі своїх лав виключила фракція «Батьківщина». За словами виконуючого обов’язки голови обласної організації Валерія Лескова, така доля спіткала Наталю Володимирівну за «несолідарне голосування з фракцією». 
Новообраний секретар міської ради Костянтин Чернилевський запевнив, що виключення Наталі Мудрої із фракції – це «узгоджена позиція і її самої, і фракції».
Стосовно ж Олександра Кудінов і Петра Перейми, то, на думку того ж таки Валерія Лескова, вони «не знайшли порозуміння з колегами. Бо депутатська група, яка не може вирішувати питання на сесії, через малу кількість в ній депутатів, є не дієвою». Однак приймати назад колишніх колег у лави білосердечних, Лесков не збирається. Каже – зрадників не пробачаємо.
Інші бютівці не такі категоричні. В кулуарах частина з них взагалі не вважає вихід депутатів із фракцій чи голосування не «за помахом руки» зрадою, а щодо Кудінова і Перейми, колеги-бютівці вважають, що ті просто «не знайшли підтримки у вирішенні шкурних інтересів».

Нагадаємо, Олександр Кудінов залишив лави Батьківщини у лютому минулого року. Згодом, він очолив створену разом із іншими своїми колегами, депутатську групу «За добробут хмельничан».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую