ye-logo.v1.2

Свободу не спалити?

Політика 2239
Фото: автора

Хмельницькі свободівці заявляють про чергові провокації.

«У ніч із 30 на 31 жовтня 2013 року в Старосинявському районі Хмельницької області на хуторі Петрівське зловмисники підпалили будинок та господарські споруди помічника-консультанта народного депутата України Ігоря Сабія, голови Старосинявської районної організації ВО "Свобода" Юрія Кравчука», – повідомляє прес-служба Хмельницької обласної організації ВО «Свобода».
За даними прес-служби партії,  на виклик прибули пожежники і правоохоронці, які констатували очевидний зумисний підпал. Було зірвано замок, зрізано скоби і здійснено підпал кількох кімнат зсередини. В будинку знайшли підпалювач. Підпалено також і господарські споруди.
Пожежу помітила дружина Юрія Кравчука, яка зранку приїхала до будинку, бо по обіді того ж дня там мали розташуватися учасники молодіжного табору «Козацький стан».
Свободівці у підпалі звинувачують владу.
Народний депутат України Ігор Сабій вже звернувся до начальника Управління МВС України у Хмельницькій області Сергія Шутяка з вимогою відреагувати на провокації, підпал майна свого помічника і вжити відповідних заходів задля притягнення зловмисників до кримінальної відповідальности.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую