ye-logo.v1.2

Екс-«регіонали» створять депутатську групу у Хмельницькій райраді

Політика 2795
Фото: Дмитра Скрипника

Про це заявила колишня голова районної ради Катерина Андрійчук.

У Хмельницькій районній раді не залишилося жодного представника Партії регіонів, а фракція розпустилася.

«Я зараз позафракційна, планую створити депутатську групу, щоб і далі спільно працювати. За відомостями, які мені надав голова фракція, фракція розпустилася і всі депутати вийшли з Партії регіонів. Вони зараз позафракційні. Я запропоную депутатам увійти у нову депутатську групу. Мої колеги, які були у Партії регіонів, порядні люди, які також працювали на благо району і займали керівні посади в управліннях», - розповідає Катерина Андрійчук.

Екс-«регіоналка» засудила дії колишнього Президента України Віктора Януковича та пошкодувала, що ще раніше не залишила лави Партії регіонів.

«З Партії регіонів та фракції Партії регіонів я вийшла 19 лютого. Шкодую, що не зробила це 1 грудня, адже засуджую дії влади з першого дня. Надіялася, що ті смерті були випадковими. Коли ж почалися масові вбивства я не мала права бути у цій партії та рахуватися її членів. Хоча зараз дуже багато протирічь і лише час нас розсудить. Серед загиблих є і мої знайомі. Жодна влада не варта того, щоб відстоювати її ціною життів. Я засуджую Віктора Януковича, що він тримався за своє крісло», - каже колишня голова Хмельницької районної ради.

Також Катерина Андрійчук пояснила чому сама не хотіла складати повноваження голови райради, а вимагала голосування: «Я жодного права не мала писати заяву на звільнення, адже у такому разі я би підтверджувала причетність до тих ганебних подій, до розпоряджень, відповідно з якими вбивали людей. Я просила звільнити мене голосуванням відповідно до чиного законодавства, закону про місцеве самоврядування, регламенту районної ради».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую